Frukost

Hotellfrukost i Halmstad: Njut av en mångfald av godsaker

Upptäck vår frestande frukostbuffé

Vår hotellfrukost i Halmstad erbjuder en omfattande och lockande frukostbuffé där du kommer att hitta många läckerheter att välja mellan. Vi strävar efter att erbjuda en varierad upplevelse med rätter som tilltalar olika smaker och preferenser. En del av våra godsaker är ekologiska, närproducerade och hemlagade för att säkerställa hög kvalitet och smak. Oavsett om du är ute efter en hälsosam start på dagen eller vill unna dig något extra gott, kommer du att hitta det på vår frukostbuffé.

En frukost för våra grannhotellgäster på Grand Hotel

Vår frukostbuffé är populär och välbesökt, och den riktar sig främst till gäster som bor på vårt grannhotell, Grand Hotel. Vi strävar efter att erbjuda en bekväm och trevlig frukostupplevelse för våra hotellgäster, där de kan njuta av en välkomnande atmosfär och enastående smaker. För att säkerställa en hög standard och tillgänglighet för våra hotellgäster har vi inte möjlighet att ta emot bordsreservationer till frukostbuffén. Däremot välkomnar vi gärna spontanbesökare i mån av plats.

Tider och priser för vår hotellfrukost

Våra frukosttider är som följer:

  • Måndag – fredag: 06.30-09.30
  • Lördag – söndag (helger): 07.30-11:00

Under sommarens högsäsong, mellan 07.00 och 11.00, serverar vi frukost varje dag för att ge våra gäster en flexibel start på dagen. Observera att det kan finnas särskilda öppettider för frukostbuffén under storhelger, så se till att kolla med oss för uppdaterad information.

Priset för att njuta av vår frestande hotellfrukost är 175 kr per person. Detta ger dig tillgång till vårt rika utbud av maträtter och drycker som kommer att ge dig en energifylld start på dagen.

Kom och upplev en oförglömlig hotellfrukost i Halmstad hos oss. Ta del av vår frestande frukostbuffé med ekologiska, närproducerade och hemlagade godsaker. Välkommen som hotellgäst på Grand Hotel eller som spontanbesökare för att njuta av en fantastisk frukostupplevelse.