Om oss

om oss stationsgatan 44 mat och bar

Välkommen till oss för allt från frukost, lunch, cocktails och långa middagar.
Här låter vi sydeuropeisk mat flirta med skandinaviska influenser i en smakrik modern sharing måltid.

Spendera kvällen hos oss, avnjut en härlig måltid tillsammans med dem du håller närmast, eller varför inte bara en enklare rätt och något gott att dricka i baren?

Låt oss få skämma bort dig!

Vi ses hälsar vännerna på STATIONSGATAN44
Fredrik Karlsson, Tobias Sedig & Robert Sedig & Co

Nu söker vi en KOCK på heltid
Meriterande – stort intresse för den goda måltiden och du uppskattar att arbeta kvällstid.

Den vi söker
Är du en driven kock med god arbetsmoral, har några års erfarenhet i backspegeln och som vill bli en del av vårt matlagningsglada köksgäng, då kan vi erbjuda dig en heltidstjänst med uppstart enligt överenskommelse. Förutom att du har ett genuint intresse för konsten att laga mat och är smaksäker så tycker du om att arbeta kvällstid, såväl vardag som helg även om vissa dagpass förekommer.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, att du passar in i vårt gäng. Det ska vara roligt att komma till arbetet, trivsel är a och o för en lyckad leverans till våra gäster. Självklart kan du arbeta i grupp såväl som att ta eget ansvar. Du tycker om att vara delaktig i framtagning av menyer och kommer gärna med egna idéer som kan förhöja gästens upplevelse.

Missa inte chansen att bli en del av vårt sköna gäng!

Slå en signal till 035-280 81 20 fråga efter Robban eller Tobbe alternativt till Tobbes mobil 073-406 72 03.  Du kan även skicka din ansökan till robert@stationsgatan44.se, intervjuer sker löpande. När ömsesidigt tycke uppstår, då slår vi till.