Om oss

Vill du jobba i vårt kök – kombinera med studier?

Nu söker vi förstärkning i köket

Vill du kombinera dina studier med arbete i vårt kök? Stationsgatan 44 Mat & Bar söker förstärkning till sitt köksteam och erbjuder en spännande möjlighet för dig som vill utveckla dina kockkunskaper samtidigt som du studerar. För att passa in i vårt team är det meriterande att ha ett stort intresse för mat och att vara en person med ett smittande skratt.

Som en driven kock med en stark arbetsmoral kommer du att trivas i vår miljö. Vi är ett skönt köksgäng som ser fram emot att välkomna en ny kollega. Vi kan erbjuda både en deltidsanställning med möjlighet till mertid och extrajobb vid behov, så att du kan anpassa din arbetstid efter dina studier. Vi strävar efter att erbjuda flexibilitet och en anpassad schema för att underlätta för våra anställda.

Är du den vi söker?

Vi söker någon som kan börja så snart som möjligt, så om du känner att du är rätt person för oss, tveka inte att skicka in din ansökan till vår köksmästare via e-post på Kokschef@stationsgatan44.se eller info@stationsgatan44.se.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team. Skicka din ansökan idag och bli en del av Vännerna på Stationsgatan 44 Mat & Bar.